hond

OLDEBROEK - Bij Hondenopvang Zwart is op zaterdag 23 juni een groot festijn met allerlei activiteiten voor de hond en zijn baas. En dat allemaal voor het goede doel KWF Samenloop voor Hoop Elburg.
Wat is er allemaal te doen? Er is een mobiele wasstraat voor honden. Laat daar uw hond heerlijk wassen en thuis houdt u de badkamer schoon! Ook is er een hondentrimster aanwezig, die u al uw vragen over de vacht van de hond kan stellen. Verder is er een stand met heel bijzondere hondenkussens en manden.

Een van deze manden zal verloot worden en de opbrengst van de loten is uiteraard voor het goede doel. Daarnaast is te zien hoe je een snuffelmat maakt voor de hond. En vergeet niet een mooie foto van jezelf met uw hond te laten maken. Er is tevens een demonstratie schapen drijven met een bordercollie en schapen hoeden met een Hollandse herder ruwhaar. De ruwhaar Hollandse herdershond is een zeldzaam ras, dat oorspronkelijk gehouden werd om de schapen te hoeden op de heidevelden in Nederland. En heeft u wel eens van een hondenijsje gehoord? En natuurlijk zijn er ook andere versnaperingen voor u en de hond.

Gaandewijs biedt yoga aan voor jong en oud. Bij mooi weer kan dit buiten in de boomgaard. Kom eens een les proberen! Ook hier geldt dat alle opbrengsten naar het goede doel KWF Samenloop voor Hoop gaan.
Het belooft een feestelijke dag te worden. Wij hopen op een gezellige dag en dat we een mooi bedrag op kunnen halen voor de Samenloop voor Hoop!
Kort samengevat:
Wanneer? Zaterdag 23 juni van 10 tot 16 uur
Waar? Zuiderzeestraatweg 337 in Oldebroek

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment