man met kind

Als het einde nadert kunnen mensen zich tot last voelen. Het hoeft van hen niet meer…

DOORNSPIJK - Mogelijk kent u mensen in uw omgeving die hiermee worstelen of zich afvragen of hun leven nog wel zinvol is. Hoe ga je ermee om als je zoiets opmerkt? In de praktijk blijkt het voor naastbetrokkenen vaak moeilijk om hierover in gesprek te gaan. Het gesprek wordt daarom vaak ontweken, terwijl de uiting juist vraagt om gesprek.

Hoe kun je de ander werkelijk nabij zijn? Hoe kom je onderliggende verlangens of angsten op het spoor? Hoe kun je voor een lichtpuntje zorgen als het leven van je naaste zwaar wordt? Margriet Sprong, adviseur Identiteit bij WZU Veluwe en schrijver van het boek “Ouderen doen ertoe”, wil in een lezing hier aandacht aan schenken. Zij kan inzichten en handvaten geven om van betekenis te kunnen zijn voor mensen die moeite hebben met het naderende einde.

Belangstellenden zijn van harte welkom om deze lezing bij te wonen op woensdag 13 juni 2018 in Hart van Thornspic, Thornspic 11 in Doornspijk. De avond begint om 19.30 uur. De zaal is vanaf 19.15 uur geopend. U kunt u aanmelden via de website www.wzuveluwe.nl/lezing of via telefoonnummer (0525) 66 26 69.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment