freestyle fest logo Wezep 2018

WEZEP - Op vrijdag 15 juni a.s. wordt er een groot kinderevenement georganiseerd in Wezep, een evenement wat volledig in het teken staat van de stichting Make a Wish, paarden en een heus kinderparadijs! 
 “Het moet een groot kinderfeest worden, met uiteraard als rode draad een kur op muziek dressuurwedstrijd tot en met het hoogste niveau” vertelt Robin Blok namens de organisatie. “ieder jaar organiseren wij een grote dressuurwedstrijd met daar aan verbonden een goed doel, dit jaar hebben wij gekozen voor Make a Wish”. Vorig jaar was al een groot succes, maar het lijkt erop dat het dit jaar gaat overtreffen. “gelukkig hebben veel sponsoren en bedrijven zich opnieuw aan dit evenement verbonden en dragen zij op deze manier hun steentje bij in het ophalen van zo veel mogelijk geld voor deze fantastische stichting” aldus Blok. In de buitenbanen van de fanatieke vereniging uit Wezep zal er een kür op muziek wedstrijd worden verreden. Een dressuurwedstrijd op eigengemaakte en gepaste muziek. Iedereen kan heel dichtbij de baan zitten, genieten van een hapje en een drankje en de toegang is uiteraard gratis, hoewel een donatie natuurlijk altijd welkom is. 


Nieuw dit jaar is een kinderparadijs, waarbij alle kinderen uit de regio welkom zijn. “Ja, en wat ons betreft ook nog van ver daar buiten! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Je kan een strippenkaart kopen voor 10 activiteiten, de kosten hiervoor zijn € 2,50 en gaat uiteraard allemaal naar het goede doel” Qua activiteiten is het heel divers. Denk aan een springkussen, aardappelrace, koekhappen, snoephappen, spijkerpoepen, sjoelen, schminken, hoefijzers versieren en zo zijn er ook poffertjes, ijsjes en limonade voor de jongste onder ons. “en natuurlijk kan er niet een pony ontbreken” lacht Blok enthousiast “maar die staat netjes achter een hek, dus voor diegene die niet zo’n fan zijn van paarden of pony’s, kom gerust want ze zullen ver uit de buurt blijven!” 


Vrijdag 15 juni 16.00 uur - 21.00 uur De Heuvelruiters, Wezep.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment