website banner

OLDEBROEK -  Op vrijdag 25 mei gaat de GlobalRize Contourloop van start. Tijdens deze tocht wandelen en lopen  de deelnemers door een van de mooiste gebieden op de Noord-Veluwe. Het goede doel van deze loop is GlobalRize. Het is geschikt voor iedere loper.

Wandeltochten

Op vrijdagmiddag kan er vanaf 13.30 uur gewandeld worden over 10 en 21 km. Een goede mogelijkheid om nader kennis te maken met het natuurschoon in deze groene gemeente. De routes voeren langs leuke plekken in het buitengebied zoals de Fantasietuin, de weilanden, de boerderijen en de bosrand. Over bospaadjes maar ook over Landal Landgoed ’t Loo. Er is alle tijd om te genieten op de diverse rustpunten die in de route zijn opgenomen.

Hardlopen

Rustpunten zitten niet in de hardloopwedstrijden die ’s avonds gaan beginnen. Om 18.00 uur starten de kinderen met de 0,8 en 2 km. Om 19.00 uur starten de 5 km, de 10 km en de Halve Marathon van Oldebroek. Het is voor het eerst dat deze laatste georganiseerd wordt. De bedoeling is om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Voor broodnodige expertise kan men terugvallen op Sportcentrum Contour dat een deel van de organisatie op zich neemt en jarenlang de Contour Stadium Run heeft georganiseerd.

Het belooft een mooi evenement te worden op 25 mei. Voor de kinderen ligt bij de finish als beloning een medaille klaar en voor de volwassenen een Dopper. Op het schoolplein van de basisschool de Regenboog komt een groot springkussen voor de kinderen. De organisatie verwacht op deze koopavond in Oldebroek veel publiek langs de kant van de weg en een gezellige sfeer aan de finish.

Opgeven bij voorinschrijving is goedkoper en mogelijk via www.globalrize.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment