WEZEP (advertentie) – Op woensdagavond 9 mei is Café Restaurant & Partycentrum Coelenhage het decor van een bierproeverij. In samenwerking met Mitra Diana Wezep zal Fons Koopman die avond verschillende bieren laten proeven en de verhalen erachter vertellen. ‘Het belooft een leuke en vooral ongedwongen avond te worden voor iedereen die ook maar enigszins geïnteresseerd is in bier,’ belooft Koopman.
Gezien de huidige populariteit van speciaalbieren, bestond er bij zowel Mitra Diana Wezep als Koopman al langer het idee om een leerzame en gezellige bierproeverij te organiseren.

‘Het is de bedoeling om de smaak op te bouwen en tijdens dat proeven een toelichting te verzorgen op de soort, geur, kleur en smaak. Daarnaast wordt een stukje geschiedenis verteld en komen de verhalen van de brouwerij aan de orde.’

Omdat Koopman al jaren in de wereld van het bier vertoeft, verwacht hij iets toe te kunnen voegen en op een leuke manier zijn passie voor en kennis van bier over te kunnen dragen. ‘Het wordt een aangename avond, waarbij geselecteerde bieren de revue passeren en er voor iedereen ruimte is om te proeven, te vragen en vooral te genieten. Vanzelfsprekend is er ook aan hapjes gedacht en wordt de avond afgesloten met een heuse bierquiz.’

Belangstellenden (18+) voor deze avond (woensdag voor Hemelvaartsdag) kunnen zich aanmelden bij Mitra Diana Wezep of via koopmanfons@hotmail.nl. De kosten bedragen € 19,95 en de avond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur).

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment