IMG 9386

WEZEP – Het Oranje Comité Wezep heeft een zéér gevarieerd programma samengesteld voor de viering van Koningsdag 2018 op vrijdag 27 april. Op de aubade na (om 9.15 uur bij de muziektent op het Meidoornplein) worden de festiviteiten van 10.00 tot 17.00 uur voor jong en oud gehouden op sportpark Mulderssingel aan de Hoeloosweg 15 in Wezep. Eén van de onderdelen is een van 10.00 tot 17.00 uur durende Oranjemarkt, bestaande uit een braderie, kleedjesmarkt en een rommelmarkt.

Voorzitter Gedi Labots van het Oranje Comité wil de Oranjemarkt graag jaarlijks laten groeien op sportpark Mulderssingel. ”Om die reden zijn we een samenwerking aangegaan met Streek Evenementen. Samen zorgen we op Koningsdag voor een zéér gevarieerde markt op het sportpark van WHC.”

Mevrouw Labots zegt dat iedereen een kraam kan huren. Voor verenigingen en stichtingen geldt een speciaal tarief. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de marktmeesters Judith en/of Adrie via: pr_socwezep@outlook.com Opgeven voor de braderie kan via www.streekevenementen.nl

Op de rommelmarkt (€ 4,50 per strekkende meter) mogen geen nieuwe spullen verkocht worden. Ook kan voor € 30,- een kraam gehuurd worden. Kinderen mogen gratis met een kleedje op de rommelmarkt staan.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment