ladies night 2018

OLDEBROEK - Op vrijdagavond 6 april wordt er een Ladies night gehouden bij Boni Oldebroek. Op deze speciale avond wordt de rode loper uitgelegd om alle dames te verwelkomen. Vanaf 19.00 uur worden er activiteiten georganiseerd door diverse ondernemers. Vaessen mode & trends brengt de allernieuwste mode- items op het gebied van accessoires .  DKW woonvision gaat een workshop verzorgen.  Samantha’s haarstyling komt met de nieuwe haarmode en deskundige adviezen. Schoonheidssalon Aesthetic Beauty geeft een huidanalyse en tevens make-up advies.

Eefke Nails end Beauty gaat wimper lifting/extensions presenteren en de nagelverzorging. Door de winkel heen zijn er diverse proeverijen en stunt aanbiedingen. Elke betalende klant krijgt een cadeau, die door middel van het rad van fortuin gewonnen kan worden.  Ook worden er goodie bags uitgereikt door een aantal deelnemers. Op de avond, die tot 22.00 uur duurt, wordt de gezelligheid omlijst door muziek. Tegen het einde van de avond zal de trekking plaatsvinden van de totale metamorfose, waarbij iedere klant in de maand Maart  mee kon doen.  Alle dames uit Oldebroek en omgeving worden dan ook van harte uitgenodigd op de Ladies Night, de toegang is gratis.

Boni Oldebroek is te vinden aan de Zuiderzeestraatweg 126. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de winkel en is te bereiken via de parkeerplaats naast Vaessen. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment