't HARDE - Jonge autorijders van 18 tot en met 24 jaar in de gemeenten Nunspeet, Oldebroek en Heerde die tussen de drie maanden en twee jaar hun rijbewijs hebben, kunnen op vrijdagmiddag/avond 17 oktober weer gratis meedoen aan "The DriveXperience".

Dit is een praktische en leerzame praktijkdag voor jonge autorijders waarvoor auto's gratis beschikbaar worden gesteld. Bezit van een eigen auto is dus niet nodig! De dag wordt net als vorige keren gehouden op het terrein van Provinciale en Rijkswaterstaat, Eperweg 100 in 't Harde (vlak bij de afrit van de A28).

Tijdens een praktijkrit door de omgeving ervaar je hoe goed je als jonge autorijder bent en welke verbeterpunten er nog zijn te behalen. Je rijdt met twee andere jongeren een 2,5 uur durende rit door de omgeving en wisselt elkaar af aan het stuur. Er is ook een groepsdiscussie en ervaringsuitwisseling met alle deelnemers over de werking van alcohol en drugs in relatie tot autorijden en hoe je daarmee kunt omgaan.

Aanmelden

Je kunt je nu voor deze dag aanmelden op www.thedrivexperience.nl. Daar vind je ook meer informatie over deze praktijkdagen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment