lana

WEZEP - Vier jaar na het album 'Something About Lana', komt Lana Wolf met haar nieuwe album 'Nashville'! Het idee ontstond door haar radioprogramma 'Het Uur van de Wolf', waar ze iedere zaterdagochtend de mooiste Country, West Coast, 60's, en 70's muziek draait op KX Radio. "Zoveel vergeten 'parels'! Wat nou als ik de mooiste liedjes eens op een plaat ga zetten?!" Een meisjesdroom ging in vervulling. Alles wat Lana ooit muzikaal gewenst had, komt samen op dit album. Samen met John Heinrich produceerde Lana, haar droomalbum.

Doordat de hele band, inclusief zang, gelijktijdig is opgenomen (zoals een plaat voeger werd gemaakt), is het een album vol energie en dynamiek geworden. De muzikanten (een selectie van de besten uit Nashville), riepen tijdens de opnames al: "Girl you're singing your heart out!"

Het album 'Nashville' bevat twaalf nummers, waarbij de invloed van de 'oude' West Coast en Country-sterren goed te horen is! Zoals ze zelf zegt: "Nashville is een album voor de muziekliefhebber!"

Vanaf januari 2015 is Lana een aantal dagen te zien in het 'World Forum theater' in Den Haag en in het 'RAI Theater' in Amsterdam met haar theatershow 'The American Country Legends. Vanaf september 2015 toert deze theatershow ' The American Country Legends' langs vele theaters in ons land.

Release album Nashville: 1 november 2014

www.lanawolf.com

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment