OLDEBROEK -  Van 10 november 2014 tot en met 9 januari 2015 wordt de verkiezing van de 'Gezelligste WInkel' gehouden. Uit iedere gemeente kunnen winkeliers zichzelf opgeven of genomineerd worden. Per gemeente zijn er twee winnaars: één met de hoogste gemiddelde cijfers en één met de meeste stemmen. Er zijn minimaal 50 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. Kijk HIER voor de tot nu toe deelnemende winkels uit de gemeente Oldebroek.

De gemeentewinnaars gaan door naar de finaleronde, die plaats vindt van 5 februari tot en met 23 februari 2015. In de finaleronde wordt gestreden om de provinciale titel en de landelijke titel van de Gezelligste Winkel van Nederland.

Welke winkel komt volgens u in aanmerking voor de titel 'Gezelligste Winkel'? Of wilt u uw winkel aanmelden? U kunt HIER uw nominatie/aanmelding doorgeven.

Waarderingscijfers en aantal stemmen

De stemmers geven bij het uitbrengen van een stem 4 rapportcijfers: voor sfeer, klantvriendelijkheid, prijs-/kwaliteitsverhouding en medewerkers.

Prijzen

Iedereen die stemt maakt kans op mooie prijzen!

Feestelijke Award Uitreiking

Op 16 maart 2015 vindt de feestelijke Award Uitreiking plaats in het prachtige Kasteel de Hooge Vuursche. Dé plek om in contact te komen met uitblinkende winkel eigenaren. Zorg dat u er dit jaar bij bent. Het exacte programma wordt later bekend gemaakt.

Kijk voor meer informatie op www.gezelligstewinkel.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment