laagvliegroute nee banner

WEZEP - Jacco Evink heeft besloten te stoppen met zijn actieve deelname aan HoogoverWezep, dit in verband met zijn ambitie als kandidaat raadslid bij de gemeente Oldebroek. Jacco was, onder andere, de drijvende kracht achter de Twitter- en Facebookaccounts en ook de pers en Jacco wisten elkaar steeds goed te vinden. hoogoverWezep wil hem bedanken voor zijn inzet en  wenst hem alle succes als gemeenteraadslid.

Jacco licht zijn besluit hier zelf toe.

Juni 2017 ben ik gestart met mijn activiteiten tegen de lage vliegroutes van Lelystad. Het startte met de Facebookpagina: ‘Lelystad Airport OK, lage vliegroute NEE’, waar ik mede beheerder van was. Met deze pagina wilden we inwoners van Wezep en Hattemerbroek bewust maken van de lage vliegroute die recht over onze woonkernen komt te vliegen.

 Er volgde een afspraak met de burgemeester en wethouder en daardoor kwam ik in contact met Henri van het Ende en Gerard Buursen. Gezamenlijk hebben we met ons 3-en de handen in één geslagen en een eerste bijeenkomst georganiseerd om extra teamleden te werven. Dit resulteerde in een gedreven groep van 7 personen en de bewonersdelegatie HoogoverWezep was een feit. Voor mezelf komt er nu een nieuwe fase aan, aangezien ik op de kieslijst sta van Algemeen Belang Oldebroek (ABO) en hopelijk na de gemeenteraadsverkiezingen (21 maart aanstaande) mijn energie kwijt kan als raadslid van de gemeente Oldebroek.

Ik ben van mening dat een bewonersdelegatie onafhankelijk moet zijn van (lokale) politiek, daarom hebben we in goed overleg besloten dat ik mijn activiteiten van HoogoverWezep overdraag aan de overige teamleden. Hierdoor blijft de bewonersdelegatie een goede en onafhankelijke vertegenwoordiging van burgers en kan ik mij volop concentreren op mijn nieuwe uitdaging.

Uiteraard ben ik trots met de voorlopige ‘successen’ die behaald zijn en blij dat alle politieke partijen in Oldebroek volkomen achter de activiteiten van HoogoverWezep staan. We hebben een gezamenlijk doel: ‘Eerst herindeling van het luchtruim, met hogere vliegroutes. Daarna kan Lelystad Airport prima open’.

 Ik wens mijn oude teamleden heel veel succes met het voorkomen van de onacceptabel lage vliegroute. Go for it! En bedank al onze volgers voor de fantastische steun die ze mij gegeven hebben. #samensterk!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment