viat

WEZEP - Zo lang mogelijk thuis blijven wonen en zelf de regie over uw zorg. Dat zijn de speerpunten in het ouderenzorgbeleid. Hoe geven de politieke partijen in uw gemeente dat vorm? In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen gaan ze daarover in debat tijdens de verkiezingsavonden van Viattence. Inwoners van de gemeenten zijn welkom de discussie aan te gaan en bij te wonen in Heerde, Wezep en Epe. In Wezep wordt de verkiezingsavond gehouden in Dorpshuis De Brinkhof op 20 februari. 

 

De afgelopen jaren hebben de gemeenten een grotere rol gekregen in de uitvoering van de zorg. Ook is er veel te doen over de rol van de mantelzorger en de toename van eenzame ouderen. Waar iedereen er naar streeft de zorg zo persoonlijk en zo betaalbaar mogelijk te houden, weten we allemaal dat de vergrijzing toeneemt de komende jaren. De vraag is hoe politieke partijen in de gemeente de toekomst voor zich zien. Wat kunnen ze voor u betekenen? Daarover kunt u vragen stellen, in discussie gaan en wellicht suggesties aan de hand doen. Daarnaast worden de politici van verschillende politieke partijen geprikkeld zich uit te spreken aan de hand van verschillende stellingen.

Voor de avond geldt een inloop van 19.30 uur tot 20.00 uur en rond 21.50 uur afsluiten met een hapje en een drankje. Dan is er ook gelegenheid voor persoonlijk contact met politici en medewerkers van Viattence.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment