mee

ELBURG/OLDEBROEK -  Centrum voor Jeugd en Gezin, Stichting Wiel, ervaringsdeskundigen en MEE Veluwe organiseren voor de tweede keer een bijeenkomst voor inwoners van Elburg, Oldebroek en Nunspeet. Deze avond staat in het teken van aandacht voor Psychiatrie binnen het gezin.

Wat als je kind, partner, broer of zus in aanraking komt met de geestelijke gezondheidszorg? Een opname of het doormaken van een depressie heeft veel impact op het gezin en de omgeving.

Vrijwilligers van MEE die zelf ervaring hebben binnen de psychiatrie zijn actief als ervaringsdeskundigen binnen Elburg en zijn vorig jaar begonnen om deze thema-avonden te organiseren. Deze ervaringsdeskundigen geven aan dat zij in die periode van hun leven behoefte hadden aan meer informatie en het ontmoeten van lotgenoten. Ervaringsverhalen staan dan ook centraal deze avond. Er komt o.a. een moeder van een jongen met chronische psychoses aan het woord.

U bent welkom op 19 februari - 19:30 - 21:30 uur. Mee hoort graag van u of u de thema-avond bij wilt wonen. Aanmelden kan per e-mail janine.vanloenen@meeveluwe.nl l of bel met 06  22 96 17 16. De toegang is gratis.

In 2018 staan thema-avonden gepland op 28 mei, 17 september en 8 november

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment