WEZEP – Maandagavond 29 september om 20.00 uur zal Paul de Jong te gast zijn bij het radioprogramma “Sportief Zijn Zeker Weten” op Loco FM. Met hem zullen wij praten over het G Skiën waar hij zich samen met zijn familie voor inzet. Ook zullen wij vooruitblikken op de skipiste die zaterdag 11 oktober in Oldebroek is bij het Kulturhus tijdens de promotie dag voor vrijetijdsbesteding ‘Gewoon’ meedoen!. De zoon van Paul, Laurens de Jong is actief als wedstrijd skiër, hij skiet dan ook top drie als het gaat om Nederlands Kampioenschappen en hij assisteert zijn vader bij het G Skiën. Luister terug

Foto Skier Laurens de Jong Marathon Berlijn

Ook zal Rob Boerma te horen zijn, met hem praten wij over de “Run for The Message” welke op 4 oktober bij het Kulturhus in Oldebroek wordt gehouden. Jan Oosterbroek die dit weekend als handbiker deelneemt aan de Marathon van Berlijn zal zijn ervaringen delen.
Met Hendri Schoonhoven zal het volleybal van VZK Dames 1 worden besproken en Hans Benschop geeft toelichting op de volleybalwedstrijden van Blauw Wit Heren 1. Het wordt dus een veelzijdig uur sport waar verschillende sporten in zullen worden toegelicht.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment