OLDEBROEK - Vereniging EHBO Regio Zwolle / Lotuskring de Passiebloem geeft een NIBHV gecertificeerde herhalingscursus bedrijfshulpverlening voor bedrijven, ZZP'ers en 1pitters. Omdat LOTUS (Landelijke Organisatie tot uitbeelding van Slachtoffers) uiteraard het diploma EHBO geldig moeten houden en enkele leden ook hun NIBHV bedrijfshulpverleningspapieren op orde willen houden organiseert men voor de leden zelf deze cursussen. Dit voorjaar wordt gestart met de herhalingscursus BHV en u wordt uitgenodigd om u aan te sluiten zodat er een gezellige groep ontstaat. De herhalingscursus is aangemeld bij het NIBHV en gaat altijd door.

De onderwerpen die behandeld zullen worden zijn Eerste Hulp bij bewusteloosheid, beroerte, voorwerpen in de huid, ernstige bloeding, reanimatie en AED gebruik. Voorts brandbestrijding middels kleine blusmiddelen, vloeistofbranden, vaste stoffenbranden, vet branden, communicatie middels portofoon. Daarnaast neemt ontruimen op een snelle veilige manier een vaste plaats in in deze cursus. Diegenen die een geldig NIBHV diploma BHV hebben kunnen meedoen. Heeft u een EHBO diploma van het Oranje Kruis dan heeft u recht op een vrijstelling voor het onderdeel Eerste Hulp en heeft u de middag vrij.

Wilt u gebruik maken van deze gelegenheid? Dan kunt u informatie vragen of zich aanmelden via email: lotusdepassiebloem@gmail.com
Datum: 20 mei 2014
Tijd: 09.00 uur tot 16.30 uur
Lokatie: Van Sytzamalaan 3 te Oldebroek
Kennismakingsprijs: 100 euro

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment