gert jan segers portret

OLDEBROEK - Op vrijdag 26 januari a.s. komt de fractievoorzitter van de ChristenUnie, Gert Jan Segers naar Oldebroek op uitnodiging van de fractie ChristenUnie Oldebroek. Hij lost hiermee een belofte in om het regeerakkoord te bespreken. Ook bezoekt hij die dag een tweetal innovatieve bedrijven in de gemeente Oldebroek. Daarnaast zal hij de kandidaten inspirerend toespreken bij de aftrap van de verkiezingscampagne in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezing van 21 maart.

De fractie van de ChristenUnie nodigt eenieder uit om Gert Jan te ontmoeten en met hem in gesprek te gaan in Molen de Hoop (Zuiderzeestraatweg 252 Oldebroek). Tijdens deze bijeenkomst zal de fractie ook twee inwoners van onze gemeente in het zonnetje zetten. Zij leveren, geheel in lijn met dat waarvoor de ChristenUnie staat, op hun eigen manier een bijdrage aan een waardevolle samenleving en laten zien dat iedereen waardevol is. 

Voor deze bijeenkomst op vrijdag 26 januari 2018 van 15.00-16.00 uur in Molen de Hoop kunt u zich tot uiterlijk 24 januari aanmelden bij de fractie via fractie@oldebroek.christenunie.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment