3D groeikracht catalogus breedWEZEP/HATTEM - Op donderdag 11 januari om 19.00 uur is Mirjam Karssen uit Hattem te gast bij Aan Tafel Met op LocoFM. Nia van den Bosch gaat in gesprek met haar over haar onlangs verschenen boek Groeikracht. Mirjam zal ook vertellen over haar werk als psychosociaal therapeut. 

Op haar website is ook een volledig overzicht te zien van al haar werkzaamheden. Het boek Groeikracht wordt als volgt omschreven: Krachtig in het leven staan samen met Jezus maar ook kunnen ontspannen in het hier-en-nu met Hem, zodat je als een boom stevig geworteld Leeft vanuit Zijn Liefde.

We verlangen er allemaal naar maar hoe doe je dat? Groeikracht is een boek voor iedereen. In een maatschappij waarin hoge eisen worden gesteld aan wie je zou moeten zijn, waarin het regelmatig meer een overleven kan zijn dan een werkelijk leven, waar steeds meer mensen met burn-out verschijnselen te maken krijgen, waar depressie volksziekte nummer een is, is het belangrijk in verbinding te blijven met Jezus, met jezelf en van daaruit met de ander. Met dit boek ga je op een spannende ontdekkingsreis. Op jouw manier en tijd mag je groeien dwars door twijfels, stress, spanning en tegenslagen heen. De overdenkingen en oefeningen zijn vitamines voor ziel, geest en lichaam. Hij is erbij, door het stil worden, ontvangen en opstaan mag jij werkelijk leven.

De uitzending wordt op zondag 14 januari om 13.00 uur herhaald

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment