sociaalteamgemeenteoldebroek1

OLDEBROEK - Veel mensen zijn mantelzorger. Dit wil zeggen dat ze langdurig en onbetaald zorgen voor iemand die hulp nodig heeft; iemand die chronisch ziek is of iemand met een handicap, bijvoorbeeld. Vaak gaat het om een partner, ouder of kind, maar mensen zorgen ook voor een ander familielid, vriend, buur of kennis. Een mantelzorger kiest er niet voor om te gaan zorgen. Het overkomt je, bijvoorbeeld door de emotionele band met degene die zorg nodig heeft. Een mantelzorger zorgt soms 24 uur per dag, kan hier niet zomaar mee stoppen en verricht soms verpleegkundige handelingen.

Bent u mantelzorger? En vind u het prettig om met andere mantelzorgers ervaringen te delen en/of ideeën uit te wisselen? Dan bent u van harte welkom op de maandelijkse bijeenkomst voor contact met lotgenoten. Naast contact, is er ook aandacht voor ontspannende en creatieve activiteiten.

De ochtend start om 10.00 met koffie en thee en sluit om 12.00 uur af. De locatie voor het komend jaar is het Kulturhus de Talter, Stouwdamsweg 4b in Oldebroek. De data zijn op de woensdagochtenden op: 24 januari, 28 februari, 28 maart, 25 april, 23 mei en 27 juni.

Aanmelden voor het lotgenotencontact is niet nodig (mag wel) en deelname is kosteloos. U bent van harte welkom! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Sociaal Team Oldebroek, tel. 0525 63 83 33 of sociaalteam@oldebroek.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment