20170717 122449WEZEP - Op vrijdagmiddag om 16.00 uur presenteert Nicolet Hoorn het programma WieKent Weetjes op LocoFM. In de uitzending van 5 januari staat Steenhouwerij van Ommen uit Kampen centraal. Het bedrijf opent op 9 januari 2018 een nieuwe verkooplocatie in Wezep aan de Zuiderzeestraatweg 538. Naast de locaties in Kampen, met centrale werkplaats, en Dronten, wil men ook de klanten uit Wezep en wijde omgeving beter van dienst zijn. Mariska van Ommen is op bezoek in de studio

Steenhouwerij Van Ommen bestaat al sinds 1932 in Kampen, waar de grootvader van de huidige eigenaar voor zichzelf begon, na werkzaam te zijn geweest als leerling-steenhouwer. Kleinzoon Michiel van Ommen is, na zijn vader, al weer de derde generatie steenhouwer.

Samen met zijn vrouw Mariska en een fantastisch team aan medewerkers, werken zij vol passie aan het vervaardigen van gedenkmonumenten. Dit kunnen grafmonumenten zijn, maar ook gedenkplekken na crematie op begraafplaats of thuis. Daarnaast levert Steenhouwerij Van Ommen tevens hand gehakte beelden en gevelstenen, waarbij de jarenlange ervaring in beeld- en steenhouwen duidelijk te zien is!

Aan het eind van het uur is er nog tijd voor de evenementenagenda.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment