toneel

OLDEBROEK – De Chr. Oranjevereniging Oldebroek is al druk met de voorbereidingen voor 2018.  De datum van de jaarlijkse toneelavond in Kulturhus De Talter kunt u alvast in de agenda plaatsen:  zaterdag 10 maart 2018. Toneelvereniging Irene uit Hattemerbroek zal het blijspel “Amor richt zijn pijlen zelf” opvoeren. Voor liefhebbers van amateurtoneel betekent dit een avond genieten. Het is een toneelstuk dat geschreven is door D.J. Eggengoor en  hij heeft inmiddels velen een avond lachten bezorgd. De avond begint om 19.30 uur.

Het stuk speelt zich af op een boerderij. Het boerenechtpaar Bonheur heeft het beste voor met hun dochter en zoon. Ook wat betreft de keuze van een huwelijkspartner. Vooral de boerin doet haar uiterste best om haar kinderen aan vermogende partners te helpen zodat hun een zorgeloze toekomst wordt gegarandeerd Maar zoon en dochter zijn kinderen van deze tijd en kiezen zelf hun eigen weg, hun eigen levenspartner. Heel eenvoudig, nietwaar? Toneelvereniging “IRENE” kennende zal het wel niet zo eenvoudig zijn….

De leden van de Oranjevereniging kunnen op zaterdag 24 februari 2018, tussen 10.00 – 12.00 één gratis toegangskaart afhalen, en één kaart bij kopen voor € 3,50. Dit kan in de hal van het Kulturhus De Talter te Oldebroek (Stouwdamsweg 4 - Oldebroek).

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment