WEZEP - Tijdens de zwangerschapscursus ‘Gezond en Fit zwanger’ wordt voorlichting gegeven over zwangerschap en de bevalling in combinatie met bewegen en oefenen. Deze zwangerschapscursus bereid je voor op de bevalling. Je krijgt praktische informatie over zwanger zijn en bevallen in combinatie met bewegen en oefenen. Bijvoorbeeld door ademhalings- en ontspanningsoefeningen en het versterken van spiergroepen die het tijdens de zwangerschap het zwaarst te verduren krijgen. Natuurlijk is er ook gelegenheid om je ervaringen te delen met andere zwangere vrouwen.

Tijdens de twee lessen na de bevalling leer je oefeningen waarmee je de rug-, buik- en bekken bodemspieren versterkt, de conditie verbetert en klachten als incontinentie kunt voorkomen. Zo werk je effectief aan een gezond en fit lichaam en pak je sneller de dagelijkse routine weer op.

In Wezep gaat deze cursus van start op 28 oktober om 19.00 uur. De cursus wordt gegeven bij JGZ Wezep aan de Callunastraat 15,

Opbouw
De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten van 1 uur en 1 partneravond van 2 uur vóór de bevalling, na de bevalling zijn er nog 2 bijeenkomsten.

Partneravond
Tijdens de partneravond staat de rol van de partner en de ondersteuning die hij/zij kan bieden centraal. De cursus wordt begeleid door een ervaren cursusdocente.

De beste tijd om te starten is tussen 26 en 30 weken zwangerschap.

Kosten

■ Leden: € 87,- (inclusief BTW)

■ Niet-leden: € 174,- (inclusief BTW)

Om gebruik te kunnen maken van de ledenkorting, moet je bij aanmelding van de cursus lid zijn van de Ledenvereniging.

In sommige gevallen geeft je zorgverzekeraar korting of een volledige vergoeding. Kijk in de polisvoorwaarden of neem contact op met je zorgverzekeraar.

Wilt u zich direct aanmelden?
Vul dan hier het aanmeldformulier in

Telefonisch aanmelden of voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Icare JGZ
Maandag 8.30 – 15.00 uur
Dinsdag 8.30 – 13.00 uur
Woensdag 8.30 – 16.00 uur
Donderdag 8.30 – 16.00 uur
Vrijdag 8.30 – 16.00 uur

T (0522) 27 93 50.
M cursusbureau-jgz@icare.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment