dementie twitter

WEZEP - In de gemeente Oldebroek is de werkgroep Dementie actief: een samenwerking tussen vrijwilligersorganisaties en zorgorganisaties. De werkgroep wil mantelzorgers en vrijwilligers thuis ondersteunen bij de zorg voor iemand met dementie. Speciaal voor mantelzorgers, vrijwilligers en andere geïnteresseerden heeft de werkgroep een bijeenkomst georganiseerd met als titel ‘Gedrag bij dementie’.

De bijeenkomst heeft als doel gedrag van zorgvragers met dementie beter te leren begrijpen en mee om te leren gaan. Een gastpreker zal samen met casemanagers dementie een aantal voorbeelden uit de dagelijkse praktijk bespreken en daarover in gesprek gaan met de aanwezigen.

Ook is er ruimte voor inbreng van voorbeelden. Voorbeelden die aan bod komen; herhaaldelijk de vraag horen ‘welke dag is het?’, onrust in de namiddag, ontregeling van nacht en dag, paniek om iets te vergeten, plotselinge verandering in gedrag.

De bijeenkomst is op donderdag 14 december van 14.00 -16.00 uur in het Multifunctioneel centrum de Brinkhof, Mariënrade 3 in Wezep.

Bij de bijeenkomst zijn er leden van de werkgroep Dementie aanwezig waar u terecht kunt met uw vragen, opmerkingen en/of adviezen.

De bijeenkomst is gratis en aanmelden is niet nodig.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment