laagvliegroute nee banner

WEZEP -  De bewonersgroep HoogOverWezep organiseert op woensdag 13 december een informatieve bijeenkomst in Coelenhage in Wezep.  Betrokken en actieve experts geven die avond uitleg over achtergronden en stand van zaken en beantwoorden vragen.De bijeenkomst begint om 19.30 uur en aangeraden wordt op tijd te komen. Het aantal plaatsen is beperkt.

Sprekers zijn:

Jules van der Weerd :
inwoner Hattemerbroek en lid Bewonersdelegatie Lelystad. Actief in HoogOverWezep. Jules zal vooral ingaan op de gevolgen van ‘Lelystad’ voor Wezep en omgeving.

Wim Liesker :
inwoner Ossenzijl, lid van HoogOverijssel. Vlieger en kenner van het luchtruim. Wim zal de voorstellen voor de vliegroutes toelichten.

Leon Adegeest :
inwoner Dalfsen, lid HoogOverijssel. Specialist in het onderzoek naar de effecten Lelystad (de MER). Heeft diverse fouten aangetoond en wordt inmiddels landelijk als deskundige erkend. Leon zal zijn kennis en ervaringen toelichten.

Alexander ter Kuile :
luchtvaartexpert uit Haarle, lid HoogOverijssel. Vz Bewonersdelegatie Lelystad. Alexander zal een toelichting geven op het rapport. bewonersdelegatie. Met o.a. de gaten in het luchtvaartbestel en de noodzaak om eerst het luchtruim te herzien vóór de opening van ‘Lelystad`.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment