IMG 9152HATTEMERBROEK -De Oranjevereniging Hattemerbroek en Klompenwinkel-, Homedecoratie en Snackbar Nagelhout organiseren 18 december een sfeervolle winterwandeling.. Starttijd: tussen 18.30 en 19.00 uur in de Driehoek achter  Nagelhout aan de Zuiderzeestraatweg 687, Hattemerbroek. Hier wordt tevens de route verstrekt en worden kerstmutsen met lichtjes verkocht. Het is handig om zelf een lampje mee te nemen of fluoriserende kleding aan te doen. Opgeven van tevoren is niet noodzakelijk. Weer of geen weer, er wordt in ieder geval plaatselijk sneeuw verwacht bij Aannemersbedrijf Bitterling, waar zij weer een prachtig kunstwerk neer zullen zetten.

Nieuw dit jaar is dat er gewandeld mag worden over het Landgoed de Vogelenzang. Daar is muziek van o.a. CMV De Eendracht en een  kraam van Hoveniersbedrijf Jasper Fijn met gluhwein en warme chocolademelk. Ook staat er een kraam met een  traktatie van de Rabobank. Speciaal uit Drenthe  komt een draaiorgel met kerstmuziek en de Midwinterhoornblazers zullen langs de route staan,

 De Winterwandeling eindigt bij de kerstmarkt in Dorpshuis de Bouwakker. Hier treden de Mulderssingers op en in de grote zaal van de Bouwakker treedt het koor Illusion op. U krijgt daar een kopje soep dat u wordt aangeboden door de Smaakfactor en dorpshuis De Bouwakker. 

De wandeling is gratis en gaat over verharde wegen en paden. Wel staat er een melkbus voor de onkosten Deelname is op eigen risico. Kijk goed uit en volg de instructies op van de verkeersregelaars. Een ieder is van harte welkom, met Hattemerbroeker wintergroet.

 Voor alle inwoners van Hattemerbroek:  Het ist misschien een mooi idee om paden, straten en huizen te verlichten en of te versieren, Als u dit klaar heeft op zaterdagavond 16 december(dan gaat de jury het dorp door) kunt u een mooie prijs winnen!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment