walkentalk

WEZEP -   Informeren en inspireren, dat is het doel van Bianca de Vries van uitzendbureau Actief uit ’t Loo  op woensdag 6 december bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe in Wezep. Er is meer vraag naar personeel, maar het is toch een uitdaging om personeel te vinden, de vraag van werkgevers is verschoven naar een ander vakgebied dan eerder. Vraag en aanbod zijn niet op elkaar afgestemd en dat vraagt innovatie en aanpassingsvermogen. Bianca de Vries zal hier informatie over geven en ook vertellen wat voor werkzoekenden en bedrijven de voordelen kunnen zijn om via een uitzendbureau te werken. Ook zal Bianca de Vries vertellen hoe je het CV het beste kunt opbouwen en geeft ze tips over wat je wel en niet moet doen bij een intake gesprek bij een uitzendbureau en bij een sollicitatiegesprek bij de werkgever. Voor Bianca is het belangrijk dat het een interactieve en informatieve bijeenkomst wordt met veel ruimte voor vragen, zodat ze de bezoekers een stap verder kan helpen.

Na de informatie van Bianca de Vries kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst is bij de Bibliotheek in Wezep en begint om 9.30 uur. Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Bibliotheek Wezep is te vinden aan Mariënrade 3, 8091XS Wezep, in het dorpshuis.

Iedereen die op zoek is naar werk, is van harte welkom bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment