dierenshow

OOSTERWOLDE  - Klein dierenvereniging Sport Veredelt uit Oldebroek e.o. organiseert van donderdag 30 november tot en met zaterdag 2 december haar jaarlijkse tentoonstelling. Loon- en grondverzetbedrijf  Van de Put aan de Oostendorperstraatweg 64 in Oosterwolde is opnieuw de locatie voor de 40e editie van de Noord Veluwe Show. Vorig jaar is de show daar voor het eerst gehouden en de vereniging is blij dat de familie Van de Put haar accommodatie nu weer beschikbaar stelt, er is daar voldoende ruimte om een mooie show op te zetten. 

Vanwege de toen heersende vogelgriep konden er vorig geen hoenders en siervogels geshowd worden. Op dit moment is er geen sprake van beperkingen, zodat  ook  konijnen, cavia’s en sierduiven te zien zijn. De leden van Sport Veredelt en de leden van de vereniging Nut en Sport uit Wezep hebben bijna 300 dieren ingeschreven. De tentoongestelde dieren worden door gediplomeerde keurmeesters beoordeeld. Kinderen van de basisscholen uit Oldebroek en omgeving maken kleurplaten en tekeningen, die uiteraard op de tentoonstelling te zien zijn.

Donderdagavond is de officiële opening door de dierenarts Wolff uit Wezep, hij reikt tevens de hoofdereprijzen uit aan de winnaars.

De tentoonstelling is voor het publiek geopend op donderdag 30 november van 20.00 - 22.00 uur, vrijdag 1 december van 10.00 - 22.00 uur en zaterdag 2 december 10.00 – 15.30 uur. De toegang is geheel gratis en iedereen is van harte welkom. Voor meer informatie zie ook: www.sport-veredelt.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment