Logo Oldebroek gem

OLDEBROEK -  Vanaf maandag 13 november vinden er verschillende werkzaamheden op de gemeentelijke begraafplaatsen Oosterwolde en Bovenheigraaf plaats. 

Oosterwolde

Op begraafplaats Oosterwolde wordt de beplanting gerooidom plaats te maken voor circa 30 extra graven. Rondom de ruimte voor nieuwe graven worden aansluitend beplanting, hagen en gazon aangelegd. Ruimte maken voor nieuwe graven is nodig om er voor te zorgen dat er op begraafplaats Oosterwolde begraven kan blijven worden. De gemeente doet dit vooruitlopend op de voorgenomen uitbreiding van de begraafplaats.

Bovenheigraaf

Dit voorjaar renoveerde de gemeente op verschillende plekken de gazons op begraafplaats Bovenheigraaf. Vanaf medio november worden de opsluitingen tussen gazon en schelpenpad vervangen. Het kan voorkomen dat een deel van een pad geblokkeerd is wanneer u een graf wilt bezoeken. U kunt dan een andere route nemen.

Planning

De werkzaamheden op de beide begraafplaatsen starten vanaf maandag 13 november en duren ongeveer twee weken. Uiteraard voert de gemeente de werkzaamheden met de grootst mogelijke zorg uit. De werkzaamheden worden stilgelegd op moment van een begrafenis.

Vragen?

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Dave Zappeij, beleidsmedewerker Groen en Landschap, bereikbaar op telefoonnummer 0525 63 82 00 of via mail dzappeij@oldebroek.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment