cjgoldebroek

Week tegen kindermishandeling 20 t/m 26 november 2017

WEZEP - Ieder jaar wordt in Nederland de ‘week tegen kindermishandeling georganiseerd. Tijdens die week bundelen organisaties hun krachten om extra aandacht te vragen voor de bestrijding van kindermishandeling. Overal in Nederland worden in die week activiteiten georganiseerd rondom kindermishandeling.

Virtual reality; vergeet mij niet

In het kader van de ‘week tegen kindermishandeling’ organiseren Moviera, aanpak huiselijk geweld en Veilig Thuis Noord Oost Gelderland in opdracht van gemeenten op 22 november een virtual reality activiteit. Door een virtual reality bril kunt u ervaren hoe het is om als 7-jarige getuige te zijn van huiselijk geweld. U beleeft hoe een kind een (ernstige) ruzie tussen ouders ervaart. Het doel van de simulatie is om de bewustwording over en kennis van kindermishandeling te vergroten.

Bent u professional, vrijwilliger of op een andere manier betrokken, en wilt u zelf een keer ervaren hoe een kind dit beleeft? U bent van harte welkom op woensdagmiddag 22 november tussen 13.00 en 15.00 in dorpshuis de Brinkhof, Mariënrade 3 te Wezep. Meer informatie; l.pouls@moviera.nl