noot

OLDEBROEK - Improvisatie staat centraal bij Dancing Piano’s op zaterdag 16 december. Al eerder konden de bezoekers van Bar De Stee genieten van alle aangevraagde rock-, pop of feest hits, die qua zang en pianospel door één persoon op briljante wijze werden vertolkt en werden afgewisseld door een dj. De XL-versie op 16 december wordt nog spectaculairder doordat dit verzorgd wordt door een dj, de gitarist Martijn Koolen, de zangeressen Shelby Paays en Nicole Bouw en de pianist/vocalist Jos Derks welke wordt bijgestaan door niemand minder dan pianovirtuoos Jan Vayne.

Jan Vanye
Op vierjarige leeftijd kreeg Jan Vanye al pianoles, op zijn tiende jaar gaf hij zijn eerste concert en sleepte hij prijzen in de wacht voor concoursen. De Zwollenaar heeft improvisatie tot een ware kunst verheven. Zijn piano-improvisaties van popmuziek van onder meer Queen bezorgden hem aan het begin van de jaren ‘90 landelijke bekendheid. Op zaterdag 16 december kan genoten worden van zijn improvisatietalent tijdens Dancing Piano’s XL in Bar de Stee in Oldebroek.

Dancing Piano’s XL
Met Jan Vayne, Jos Derks, Martijn Koolen, Shelby Paays, Nicole Bouw en DJ
Zaterdag 16 december 2017
Bar de Stee Oldebroek, Zuiderzeestraatweg 163
Tijd: van 21:30 tot 2:00 uur
Kaarten zijn vooraf verkrijgbaar a 15,- p/p via info@bardestee.nl , aan de deur op een zaterdagavond of telefonisch 0525-631851. Entree aan de deur is 17,50.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment