PA250002

OLDEBROEK -  In de nacht dat de wintertijd in gaat organiseren  Jaap en Liesbeth Vos,  Liesbeth Schipper en  Bert en Gerlien Hoogland een fakkeltocht om geld in te zamelen voor de stichting Spieren voor Spieren. Deze stichting organiseert elk jaar de landelijke Wintertijdchallenge. Er is geld nodig om onderzoek te kunnen doen naar spierziekten en hoe deze te genezen zijn. Er sterven nog steeds baby’s, kinderen en volwassenen door de gevolgen van hun spierziekte. Voor de meeste spierzieken bestaan geen medicijnen en is er geen behandeling.

'Je moet er toch niet aan denken dat je vlak na de geboorte van je kindje te horen krijgt dat het een spierziekte heeft en artsen niks kunnen doen om het beter te maken.'Spieren voor Spieren heeft als motto “Help spierziekten de wereld uit” en daar wil de organisatie van de fakkeltocht een steentje aan bijdragen.

Op 29 oktober gaat de klok ’s nachts één uur achteruit van 03:00 naar 02:00 uur en op dat tijdstip wordt gewandeld. Het vertrek is om 02.00 uur uur vanaf Molen de Hoop.

Aan volwassenen wordt een bijdrage van 15 euro gevraagd, voor kinderen geldt een vrijwillige bijdrage.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment