konijn

WEZEP/HATTEM - 23e editie van de IJsselvliedtshow wordt gehouden op vrijdag 26 en zaterdag 27 september 2014. Plaats van handeling is zoals gebruikelijk het Hippisch Centrum Hattem, Vijzelpad 112 net buiten Hattem. Het tentoonstellingsbestuur van Nut en Sport Wezep heeft weer een select gezelschap van keurmeesters weten te strikken.

De IJsselvliedtshow is een open tentoonstelling en één van de eerste kleindiertentoonstellingen in deze regio. Inzenders komen dan ook uit de wijde regio rond Wezep naar dit evenement. Het aantal inschrijvingen voor dit jaar is 551, ongeveer gelijk aan voorgaande jaren. Er is van alles te zien : hoenders en dwerghoenders, sierduiven, grote en kleine konijnen en serama’s.

Het bestuur vindt het belangrijk dat iedereen kennis kan maken met de kleindierensport-hobby en daarom is ook dit jaar de toegang weer gratis. De Loco zal aanwezig zijn op opnames te maken, maar het is natuurlijk veel leuker om zelf naar Hattem te komen om al deze prachtige dieren te bewonderen.

Het bestuur heet u van harte welkom op vrijdagavond 26 september (van 19.00 tot 22.00 uur) en/of op zaterdag 27 september 2014 (van 10.00 tot 16.00 uur).

Graag tot ziens bij onze 23e IJsselvliedtshow in Hattem !

Tip : Kijk ook eens op de vernieuwde website www.nutensport-wezep.nl .

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment