OLDEBROEK -  Jaarlijks zet Van Werven infra & recycling medewerkers die 25 jaar of langer in dienst zijn én de medewerkers die gebruik maken van hun pensioen het zonnetje. Daarom biedt het bedrijf een receptie aan op vrijdag 3 november bij congres- en partycentrum Coelenhage in Wezep.

Van Werven heeft dit jaar tien eregasten voor de feestelijke receptie. Het is 25 jaar geleden dat Gerrit Schreurs, Aart van Putten, Jan van de Wiel, Henk Schuiling, Freddie Witter en Ernst Dekker in dienst traden bij Van Werven. Dit jaar is er één medewerker die 40 jaar in dienst is, namelijk Egbert Boeve.

Daarnaast gaan Henk van Ommen, Henk Spronk en Gerrit Visch dit jaar met pensioen. Gerrit Visch neemt, na maar liefst 52 werkzame jaren, afscheid van het bedrijf. Gerrit kwam in 1965 in dienst en heeft altijd gewerkt als shovelmacht. Hij was in 2015 de eerste medewerker van het bedrijf die een 50-jarig werkjubileum vierde.

Om dit alles te vieren biedt Van Werven deze werknemers een receptie aan op vrijdag 3 november bij  Coelenhage aan de Zuiderzeestraatweg 486 te Wezep. Een ieder die hen wenst te feliciteren is bij deze van harte uitgenodigd, vanaf 20.00 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment