22221484 1532618903473640 4342301661609169347 n

't LOO - Dompel jezelf onder in de sfeer van de herfst tijdens Roots in the Woods dat wordt gehouden op Landgoed 't Loo op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober 2017. Geniet van muziek, verrassend theater, een (herfstbok)biertje en goed eten. Ook deze editie wordt weer tof en onvergetelijk voor jong en oud. De toegang is voor iedereen gratis en op beide dagen zijn er veel activiteiten. Nadat op donderdagavond de businesspartners van Oldebroek en Wezep elkaar hebben ontmoet op het festivalterrein, gaat op vrijdag 20 oktober om 14:00 uur de poort open voor het publiek

Muziek, smaakmakers en bootcamp

Op het gezellige en mooi aangeklede terrein is er ruimte voor zowel een kinder(theater) podium als een podium voor de lekkerste Roots muziek. Iedereen die van lekker eten en drinken houdt, kan er terecht bij vele kramen, waar (vaak lokale) ‘smaakmakers’ de lekkerste hapjes en gerechten serveren. Neem plaats op het terras en geniet met live muziek of een (straattheater) act van wat de Veluwe te bieden heeft.

Liever actief aan de slag? Schrijf je in voor een  bootcamp vanaf het festivalterrein. Start van de bootcamp is om 19.00 uur. Kom daarnaast vetbollen maken, pompoenen uithollen, marshmallows roosteren en laat je schminken. Om 21:00 sluit het festival haar poorten.

Op volle toeren met muziek en theater

Op zaterdag de 21e om 12:00 uur gaat de poort weer open. Net als op vrijdag vinden ook weer tal van activiteiten plaats voor kinderen, draait het theaterpodium op volle toeren en klinken de lekkerste blues, folk en americana klanken van het muziekpodium. Ook gaan we weer vetbollen maken, pompoenen uithollen, marshmallows roosteren en schminken. Het terrein sluit op zaterdag om 21:00 uur haar deuren.

Kijk voor contact-, adres- en route-informatie.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment