nazomerfestivalol

OLDEBROEK -Tijdens de Burendag op zaterdag 27 september gonst het van de activiteiten in Kultürhüs de Talter in Oldebroek. Het is immers weer tijd voor het jaarlijkse Nazomerfestival met veel muziek en tal van andere activiteiten.

Naast diverse kinderactiviteiten zoals een spring hindernisbaan, geschminkt worden en natuurlijk ijs eten,is er de feestelijke opening van het Tienerhonk JO! Ook zijn in het middagprogramma tal van workshops opgenomen onder andere verzorgd door muziekvereniging Concordia, gymnastiekvereniging SOS én een workshop schilderen door Erna.

Naast al deze activiteiten start ook in de middag de muzikale al met optredens van mallet band Concordia, het koor Vocal Match met mensen met en zonder beperking en kinderkoor Jong Oldebroek.

Eén van de hoogtepunten van het festival is wellicht de show van meervoudig Nederlands Kampioen Kindergoochelen Magic John! Zijn bijdrage aan het festival begint rond kwart voor vier en beloofd heel speciaal te worden.

Het avond programma staat volledig in het teken van muziek. Om negen uur trapt de band Stormy Monday af en een uur later maken de heren van The Old Pants hun opwachting. De avond wordt afgesloten door de heren van Loco’s Weekendtime die met hun Goud van Oud programma tal van krakers zullen laten horen.

Kortom, het wordt weer een dag met voor ieder wat wils in Kultürhüs de Talter.

Mede door de inzet van veel locale sponsors is het Nazomerfestival gratis te bezoeken.

Wanneer: Zaterdag 27 september vanaf 13:30 uur (start middag programma) en 21:00 uur (start avond programma).

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment