Foto Facebook zwembad De Veldkamp

WEZEP – Op zaterdag 7 oktober houdt Zwembad de Veldkamp Open Huis. Van 11.00 uur tot 16.00 uur worden bezoekers in de gelegenheid gesteld om deel te nemen aan diverse activiteiten en/of een kijkje achter de (technische) schermen van de door Sportfondsen Nederland geëxploiteerde accommodatie te nemen.

Na de opening om 11.00 uur kunnen geïnteresseerden vanaf 11.30 uur niet alleen kennis maken, maar ook deelnemen aan diverse aquasporten. Vervolgens bestaat er om 12.00 uur de mogelijkheid om een rondje techniek te maken en bij de machinekamer uitgelegd te krijgen hoe het zwembad wordt verwarmd, het water schoon blijft en de techniek voorziet in de wijze waarop een dergelijk groot zwembad draaiend wordt gehouden. Tot slot van de eerste reeks volgt er om 12.30 uur een demonstratie van de eenduidige en moderne manier van zwemles geven binnen de Sportfondsenorganisatie.

Om een zo groot mogelijk aantal mensen kennis te laten maken met deze activiteiten binnen Zwembad de Veldkamp, wordt bovenstaande cyclus om 13.00 uur en om 14.30 uur herhaald.

‘Door de diversiteit van het programma hopen wij een breed publiek aan te spreken,’ zegt manager Willem Verwoerd. ‘De Veldkamp neemt een prominente positie in binnen deze gemeente en Sportfondsen Nederland wil niets liever dan dat iedereen optimaal gebruik kan maken van deze voorziening.’

Tijdens het Open Huis worden alle bezoekers in het horecagedeelte getrakteerd op een gratis kopje koffie of een andere versnapering. Voor de kinderen ligt er bij het verlaten van het zwembad een kleine attentie klaar.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment