tweedehands

OLDEBROEK -  Het wordt weer tijd voor andere kleding. Een mooie gelegenheid om een kijkje te nemen op de najaars-/winterbeurs in Oldebroek. Deze beurs is op vrijdag 6 oktober a.s. Vanaf 27 september staat de mailbox kinderkledingbeursoldebroek@gmail.com open en kan iedere deelnemer (max.) 1 nummer aanvragen. Zo kunnen er veel mensen meedoen. Er mag 25 stuks kleding aangeboden worden (geen speelgoed). Dit kan op vrijdagmorgen 6 oktober ingeleverd worden.

Bij aanmelding ontvangt men nog meer belangrijke info. Iedereen die op zoek is naar leuke trendy kinderkleding kan voor een leuk prijsje komen winkelen. Op vrijdag is de verkoop van 18.30 - 21.00 uur. Dit jaar is er geen beurs op zaterdag en is er geen speelgoed aanwezig! Verder is het belangrijk dat er alleen contant betaald kan worden en dat er geen tassen mee naar binnen mogen. Er kan van maat 86 t/m maat S ingeleverd worden.

De niet-verkochte kleding en de opbrengst kunnen zaterdagmiddag opgehaald worden. Kinderen kunnen ook voor een klein bedrag een cadeautje grabbelen uit een grabbelton. De opbrengst hiervan en het deel van de opbrengst van de verkochte kleding gaat naar Operation Rescue. Dit is een christelijke organisatie die pastorale en praktische hulp (eerste levensbehoeften) verleend.

De beurs wordt gehouden in het Kulturhus deTalter in Oldebroek.  Voor alle info, enz. bezoek de facebookpagina van de kinderkledingbeurs, like deze en blijf op de hoogte.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment