20170717 122438OLDEBROEK - Op donderdag 14 september om 19.00 uur staat de Alpha-cursus Oldebroek centraal bij Aan Tafel Met op LocoFM. Nia van den Bosch gaat in gesprek met onder anderen Wim Duitman over deze cursus, die op woensdag 20 september start in het Boerderijmuseum in Oldebroek. 

Bent u op zoek naar de zin van het leven? Vraagt u zichzelf soms af of er meer is tussen hemel en aarde? Vindt u het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en houdt u van een goed gesprek? Of wilt u zich gewoon eens verdiepen in het christelijke geloof? Dan is de Alpha-cursus iets voor u.

Op 20 september 2017 hoopt men te starten met een Alpha-cursus. De cursus duurt +/-11 weken en zal op de woensdagavond gehouden worden in het Boerderijmuseum aan de Bovenstraatweg 10-a in Oldebroek.

De cursusavonden beginnen om 18.30 uur met een gezamenlijke maaltijd, waarbij er alle ruimte is om elkaar te leren kennen. Daarna zal er een inleiding gehouden worden, waarna er in kleinere groepjes over het onderwerp doorgepraat wordt. De avonden worden rond 21.30 uur afgesloten.

Op de cursus worden vijftien verschillende thema's van het christelijk geloof besproken, zoals: Is er meer?, Wie is Jezus?, Bidden: waarom en hoe?, Hoe relevant is het christelijk geloof? Hoe leidt God ons?

Heb je interesse, kom dan naar een startavond. De Alpha-cursus is gratis. 

Voor meer info lijkt u op de Facebookpagina van het Alphateam Oldebroek

De uitzending wordt op zondag 17 september om 13.00 uur herhaald

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment