hospice

OLDEBROEK -  Het is waarschijnlijk geen situatie om graag over na te denken, maar stel dat je ernstig ziek wordt. Meestal zijn er dan verschillende behandelingen mogelijk. Denk aan medicijnen, chemokuren en bestralingen. Vaak hebben mensen die ziek zijn veel vragen. Ga je aan de behandeling beginnen en mag je er ook voor kiezen tussentijds te stoppen? Wie bepaalt dat en hoe gaat dat in zijn werk? Wat is kwaliteit van leven? Ga je door met behandelen tot het niet meer kan, probeer je alle medicijnen die voor handen zijn, moet alles wat kan? En ook belangrijk, hoeveel heb je daar zelf over in te brengen?

Een andere vraag is hoe artsen en verpleegkundigen hiermee om gaan, bijvoorbeeld op een afdeling oncologie? Voor iedereen die hier meer over wil horen is er op donderdag 5 oktober 2017 een themabijeenkomst. Deze wordt georganiseerd door het hospice De Regenboog uit Nunspeet, Senioren Wezep Oldebroek en het Sociaal Team. Jeanine de Ruiter, oncologie verpleegkundige in ziekenhuis Sint Jansdal in Harderwijk, geeft informati e en denkt met ons na over dit onderwerp. Je bent van harte welkom op donderdag 5 oktober in De Talter (SWO ruimte), Stouwdamsweg 4 in Oldebroek. De bijeenkomst duurt van 19.30 uur tot 21.00 uur. Vanaf 19.15 uur staat de deur open. Aanmelden is niet nodig en deelname aan de avond is kosteloos.

Voor meer informati e kunt u terecht bij Hospice de Regenboog via e-mail info@hospicenunspeet.nl of telefonisch via tel. 0341 25 09 62.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment