OLDEBROEK - In de maand mei organiseert SWO in samenwerking met Ton Verbeek van Fruittuin Verbeek weer een kookworkshop voor senioren van de gemeente Oldebroek. Met de zomer in het vooruitzicht kan een smakelijke les in barbecuen geen kwaad!

Dinsdagmiddag 20 mei a.s. gaat het over lekker eten van de barbecue. Met medewerking van slager Van den Berg leren we de fijne kneepjes van een heerlijke barbecue. Aanvang 13.30 uur bij Fruittuin Verbeek aan de Vierhuizenweg 5 in Oldebroek.

De kosten zijn slechts € 20,00.

Het programma is als volgt:

Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers.Uitleg van de maaltijd/recepten met praktische tips door Ton Verbeek en slager Van den BergAls het zo uitkomt met het menu – de moestuin in en zelf oogstenSchorten aan en aan 't werk!Samen genieten van al het lekkers dat we gemaakt hebben.

Dat kan in de sfeervolle binnenzaal, maar bij lekker weer kan dat ook buiten!

En de recepten gaan mee naar huis.

Opgeven voor deze leuke en smakelijke kookcursus kan bij: info@seniorenwezepoldebroek.nl.; of met een briefje in de brievenbus van SWO aan de Zuiderzeestraatweg 500b te Wezep of Stouwdamsweg 4a te Oldebroek.

En zet deze ook maar vast in uw agenda:

De datum van de laatste kookworkshop dit seizoen is: 10 juni a.s.. Dan gaan we met asperges, het witte goud, aan de slag. Eerst zelf buiten oogsten en daarna bereiden en genieten.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Ria Franken (038) 375 87 99 of mail naam : L.J.Franken1947@kpnmail.nl

Wacht niet te lang met aanmelden want vol is vol! En deze heerlijke kooklessen wilt u toch niet missen?

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment