b0ed2620 4a9b 4c63 8c9d c146109c99fd thumb840OLDEBROEK - Zaterdagochtend 26 augustus gaan vrijwilligers in de regio's Oldebroek en Elburg langs de deuren om geld in te zamelen door middel van de verkoop van sinaasappels, om uiteindelijk de totale opbrengst te gebruiken tegen jonge prostitutie in Pattaya, Thailand.

De volledige opbrengst gaat naar Thailand, naar Rik en Alinda die met het Tamar Centrum in Pattaya vrouwen en meiden helpen een nieuw leven te beginnen.

De sinaasappelen van Kwakkels Groente- en Fruithandel uit Oosterwolde worden per netje voor € 5,- verkocht en dan heeft u lekkere, sappige en grote sinaasappelen.

De netjes komen langs in allerlei plaatsen, waaronder Oosterwolde, Oldebroek en Doornspijk, maar mogelijk komen ook Wezep, Elburg en 't Harde nog aan bod.

30.000 vrouwen zitten in de prostitutie in het Thaise Pattaya. Rik en Alinda zijn sinds 2013 betrokken in de stad om deze vrouwen te helpen met een nieuw leven opbouwen. Door opleidingen en mogelijkheden aan te bieden, is deze nieuwe kans ook binnen handbereik.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment