mega

OLDEBROEK – De laatste 1200 kaarten voor het Mega Piraten Festijn dat op vrijdag 1 september plaats zal vinden in Oldebroek zijn in de voorverkoop gegaan. “We lopen qua verkoopaantallen flink voor op schema”, vertelt organisator Eddie Mensink. “Met dit tempo kunnen we binnenkort aankondigen dat alle kaarten verkocht zijn.”

 Het publiek mag optredens verwachten van onder andere The Original Voices of the Kelly Family, Jan Smit, Jannes, Bökkers en Jan Keizer & Anny Schilder. De presentatie is weer in handen van Willie Oosterhuis. Het festival vindt plaats in een weiland aan de Stouwdamsweg.

Het Mega Piraten Festijn is Nederlands grootste festivalkaravaan. In totaal strijkt de tour dit jaar in maar liefst negen plaatsen neer. Het MPF draagt de titel ‘Europa’s grootste meezingfeest’ met trots. De opzet van het MPF is al jaren ongewijzigd. Een groot aantal bekende artiesten treedt op en presentator Willie Oosterhuis jut het publiek op tot volledige euforie. Willie is eigenwijs en presenteert gewoon in zijn Overijsselse dialect. En iedereen verstaat hem. De sfeer spat van het podium af! Maar de grootste artiest is het publiek zelf: zingen, in de polonaise lopen, hossen of gewoon lekker met een biertje in de hand alles bekijken vanaf een plekje bij de tap, alles kan en mag. De Mega Piraten Festijnen zijn geen feesten, het zijn vieringen. Vieringen van het piratenleven; vieringen voor de liefhebbers van deze zenders en vieringen van de (doorgaans) Nederlandstalige muziek. Eddie: “We noemen het MPF ook wel het Meezingfeest van het jaar. En niet voor niets. Iedereen die een MPF heeft bezocht, weet waarover ik het heb. Iedereen zingt mee. Verbroedering en gezelligheid; dat blijft onze insteek en daar wordt niets aan veranderd.”

Programma

The Original Voices of the Kelly Family, Jan Smit, Jannes, Bökkers, Ronnie Ruysdael, Ancora, Snollebollekes, Django Wagner, René Schuurmans, Lesley Williams, Sieneke, John West, Lange Frans, Stef Ekkel, René Karst, Peter Beense, Harten 10, Koos Alberts, Jan Keizer & Anny Schilder, Wimmie, Belinda Kinnaer, Helemaal Hollands, Gino Graus, Jacques Herb, John de Bever, Frank van Etten en het IJsselduo. Aanvang is om 19.30 uur. Het terrein aan de Stouwdamsweg is geopend vanaf 18.30 uur.

Kaarten

Fysieke kaarten (vanaf 25 euro) zijn in de voorverkoop te koop bij Emté in Oldebroek; Cigo Tabak in Wezep; EP in Elburg, TMI Bosch in ’t Harde en bij alle winkels van Primera. Daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar via www.megapiratenfestijn.nl en Paylogic.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment