drive in poster

OOSTERWOLDE - Op een prachtig plekje nabij het Landgoed Morren in Oosterwolde zal op zaterdag 26 augustus een prachtig evenement plaatsvinden. Nooit eerder vertoond in deze omgeving:  een heuse drive-in bioscoop met een film voor 14 jaar en ouder. De inhoud?  Actie, historie en romantiek! Een film die u niet zult vergeten. Tijdens het kijken van de film vanuit de auto of vanaf een kleedje kunt u bellen en bij Frites& Zo een  hamburger, speciaal voor deze gelegenheid gemaakt,  bestellen. Deze wordt dan aan de auto bezorgd door een van de ‘girls van de bediening’.

Het organiserend Oranje Comité biedt  in samenwerking met Boerengoed en Nostalgico een leuk arrangement met een oldtimer. Bekijk de facebookpagina’s van Boerengoed en het Oranjecomite. Laatst genoemde pagina heeft een like and win actie.

U kunt kaarten bestellen via het emailadres: oranjecomiteoosterwolde@hotmail.com. U noteert uw naam en adresgegevens in de mail en ook hoeveel kaarten u wilt bestellen. U krijgt dan een bevestiging terug van het Oranje Comite.  

Inrijden kan tussen 19.30 – 20.00 uur, aanvang film 20.15 uur. In de voorverkoop kost een kaartje € 7,50 en ’s avonds bij de kassa € 10,-.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment