IMG 20170715 0002

't HARDE - De warmbloedpaardenfokvereniging Oldebroek en omstreken organiseert zaterdag 26 augustus alweer de 72 ste Fokdag en Concours Zwaluwenburg. Op deze dag zal er gestreden worden om het Nederlands Kampioenschap Tweejarige Tuigpaard hengsten aan de hand. De dag start met de keuringen van de fokdag om 8.30 uur. Het concours start om 11.00 uur met om ongeveer 14.00 uur de start van de kampioenschappen. Rond 17.00 uur zal het programma ten einde zijn.

Nieuw dit jaar is de rubriek 'Nederlands Kampioen Tweejarige Tuigpaard hengsten aan de hand'. Voorheen vond deze rubriek plaats op de Nationale Tuigpaardendag te Ermelo. Echter heeft de organisatie hiervan besloten om deze rubriek niet in haar programma op te nemen. Warmbloedpaardenfokvereniging Oldebroek en omstreken gaat deze rubriek organiseren. Op de laatste zaterdag van augustus wordt er op landgoed Zwaluwenburg gestreden om het felbegeerde kampioenschap. Wie heeft dit jaar de beste tweejarige tuigpaard hengst van Nederland? Naast deze rubriek is er nog veel meer te beleven op deze dag! De dag begint met de lokale keuring aan de hand. 's Middags wordt in de hoofdring een zeer gevarieerd programma gebracht, waarbij afwisselend hackney's en tuigpaarden de revue passeren. In het middagprogramma wordt er, naast de rubriek voor tweejarige hengsten, gestreden om diverse kampioenschappen. 

Rond 17.00 uur zal het programma ten einde zijn. Entree is 10,00 euro per persoon en kinderen tot 13 jaar krijgen gratis entree.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment