ATVfoto.nl IMG 6245kopie 1

DOORNSPIJK -  Op dinsdag 1 augustus vindt de jaarlijkse boerenmarkt in Doornspijk plaats.  Deze oud Veluwse boerenmarkt bevat ruim 100 kramen en stands en er worden diverse oude ambachten gedemonstreerd. De markt is tussen 12.00 uur en 20.00 uur. Heemkundige Vereniging “Nuwenspete” zal een drietal voorstellingen laten zien nabij dorpshuis “de Deel” om 13.30 uur, 16.00 uur en om 19.00 uur.

Clown ZieZo is dit jaar op de markt aanwezig om de kinderen te vermaken met zijn mooie ballonnen en voorstellingen. De opbrengst van de melkbus op het parkeerweiland  is dit jaar bestemd voor Clown Stichting ZieZo.

Voor het eerst zal bijenvereniging Nunspeet aanwezig zijn op de markt en een aantal dames van boerderijmuseum “De Bovenstreek” uit Oldebroek zullen op de markt kruudmoes verkopen.

Na het succes van vorig jaar wordt de kleedjesmarkt weer op de boerenmarkt  gehouden. Op de kleedjesmarkt mogen kinderen tot 13 jaar uit Doornspijk en de Hoge Enk hun spullen verkopen. De kleedjesmarkt is niet bedoeld voor commerciële verkoop door volwassenen. Dit is gratis. Je moet je vooraf aanmelden anders heb je geen plekje. Let op: vol=vol. 

Er zijn nog kramen te huur. De kosten hiervoor zijn € 40,00. En een grondplek is per meter € 10,,-.  Aanmelden voor de kleedjesmarkt of een kraam, kan via: www.oranjeverenigingdoornspijk.nl of benader een bestuurslid.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment