algemeen winkel fotoZWOLLE - De bloeddruk en bloedsuiker zijn een duidelijke graadmeter om te checken hoe gezond het lichaam is. Het is daarom van belang de bloeddruk regelmatig te controleren. Vegro organiseert samen met thuiszorg Carinova iedere eerste woensdag van de maand gratis deze metingen.

Woensdag 5 juli is de eerstvolgende keer. U bent tussen 10.00 en 15.00 uur welkom bij Vegro in Zwolle, gevestigd aan de Vechtstraat 104-106.

Zo willen Vegro en thuiszorg Carinova preventief meten; hierdoor kunnen we wellicht zorg voorkomen en er zo aan bijdragen dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen en zelfredzaam kunt zijn. We kunnen geen medisch advies aan de metingen verbinden, maar u wel adviseren om contact op te nemen met uw huisarts. Ook kunt u tijdens deze woensdagen uw vragen stellen aan de wijkverpleegkundige van Carinova over bijvoorbeeld de zorg, indicatiestelling of servicediensten. De drempel is laag tijdens deze gratis metingen. Ook kan de wijkverpleegkundige met u meedenken als u een ‘niet-pluis’ gevoel hebt.

Bij Vegro zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar, zoals een bloeddruk-, bloedsuiker- of vetmeter, om ook regelmatig zélf de gezondheid te checken. Kijk voor meer informatie op vegro.nl of bel gratis naar 0800 – 2 88 77 66.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment