poster WWW dagWEZEP - Op woensdag 21 juni vindt de tweede editie van Wezeps Waanzinnige Woensdag plaats. Een wervelend evenement boordevol activiteiten voor jong en oud. De Activiteitencommissie van Wezep 'Ons Winkelcentrum' is al maanden bezig met voorbereiden en heeft een gevarieerd programma samengesteld.

Het evenement start om 14.00 uur met een grote streekmarkt. Niet alleen lokale winkeliers, maar ook ondernemers van buitenaf vullen de kramen met leuke producten tegen aantrekkelijke prijzen. Er zal ook een taxateur aanwezig zijn, die een waardebepaling doet voor meegebrachte kunst- en antieke voorwerpen.

Straatartiest Jeffrey Koerhuis verrast de bezoekers met zijn ludieke typetjes. Kinderen kunnen zich vermaken met diverse spelletjes onder leiding van het team van Goed Bezig, een bezoekje brengen aan Clown ZieZo of deelnemen aan de kleedjesmarkt. Hiervoor is inschrijving noodzakelijk. De kleedjesmarkt kost vijf euro per plaats inclusief twee bonnetjes voor een ijsje. Inschrijving kan vanaf 7 juni bij Alberto IJs & Snacks.

Er zal om 17.00 uur een spectaculaire verloting plaatsvinden met tal van grote en kleine prijzen en een aantal hoofdprijzen waaronder een ballonvaart (beschikbaar gesteld door BDU Media) en een minuut gratis winkelen bij supermarkt PLUS (beschikbaar gesteld door PLUS van den Hoven). Ook zijn er verschillende optredens verzorgd door Dansschool Bruinewoud. Gedurende het hele evenement zal Radio NL aanwezig zijn en live uitzenden vanaf het grote Meidoornplein. Tussen 19.00 en 22.00 uur zijn er op het grote podium live optredens van Danny Heden, Het IJsselduo, Wimmie Bouma, Aukje Fijn, Stef Ekkel en Thomas Berge.

Wezeps Waanzinnige Woensdag is een gratis evenement waar iedereen uit Wezep en omgeving van harte welkom is.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment