Bij velen is het nu wel bekend dat er veranderingen zijn omtrent het parkeren van vrachtwagens in de gemeente Oldebroek. Zaterdagmorgen is er overleg geweest met een 30 tal chauffeurs en de wethouder van de gemeente Oldebroek. Hier kwam naar voren dat heel veel chauffeurs nergens vanaf wisten en via via te horen hebben gekregen dat deze bijeenkomst in Coelenhage er was.

We hebben de indruk dat nog steeds niet iedereen beseft en/of weet dat de parkeerplaats wordt verplaats naar een andere locatie op H2O. Een ondernemer krijgt een behoorlijke subsidie van de gemeente Oldebroek om daar een parkeerplaats te realiseren. De chauffeurs moeten een nog onbekend bedrag betalen aan deze ondernemer om daar te kunnen parkeren. Er is nog veel onduidelijkheid en vragen omtrent deze verandering.

Dit geldt dus voor alle dorpen van de gemeente Oldebroek.

Nu is er woensdag 17 mei om 19.30 uur een openbare vergadering van de raadcommissie ruimtegebruik en leefomgeving in het gemeentehuis in Oldebroek.

Op de agenda staat het onderwerp: Raadvoorstel gemeentelijke vrachtwagenparkeerplaats op Locatie Jan Bakker Transport bedrijvenpark H2O.

Als betrokkene bij het onderwerp bent u hier van harte welkom om de vergadering bij te wonen. De commissieleden geven daar hun eerste mening over het onderwerp en kunnen vragen stellen aan het aanwezige lid van het college van B&W.

Als u aantoonbaar belanghebbende bent  bij het onderwerp , kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om in te spreken in de vergadering. Wilt u in dat geval contact opnemen met Hans Tabak,griffier gemeenteraad Oldebroek. Dit kan tot uiterlijk dinsdag 16 mei 2017 voor 21.00 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment