logo mindfit

OLDEBROEK - Op woensdag 29 maart organiseert Mindfit vanuit het Programma Depressie Preventie Noord Veluwe samen met het Sociaal Team, een bijeenkomst over ‘Hulp vragen en bieden’. Deze bijeenkomst vindt plaats tijdens de maandelijkse koffieochtend voor mantelzorgers in de Talter in Oldebroek en is bestemd voor mantelzorgers en andere belangstellenden.

Mensen leven niet voor zichzelf maar met en voor elkaar. Omkijken naar elkaar is een belangrijk uitgangspunt in onze huidige samenleving. De overheid verwacht steeds meer dat mensen elkaar steun bieden en helpen. Maar er zitten ook haken en ogen aan helpen.

Tijdens deze ochtend staan we stil bij hulp bieden en ontvangen. Wat is helpen? Wanneer help je iemand op de goede manier? Welke vormen van hulp zijn er? Waarom is het vaak zo moeilijk om hulp te vragen of aangeboden hulp te accepteren? Hoe vraag je hulp? Bij wie vraag je hulp?
Mevrouw Elzinga, trainer en coach bij Mindfit, zal ingaan op deze thema’s. Ook zal zij u tips en handvaten geven als het gaat om hulp bieden en hulp vragen of accepteren.

Vanaf 10:00 uur staat koffie en thee klaar. De bijeenkomst start om 10:30 uur en eindigt om 12:00 uur. Aan deze ochtend zijn geen kosten verbonden. De bijeenkomst zal plaats vinden in de Talter, Stouwdamsweg 4 te Oldebroek. Voor meer informatie en aanmelden (tot 25 maart) kunt u contact opnemen met het Sociaal Team: G. de Bruin.

Contactgegevens: sociaalteam@oldebroek.nl  of 0525-638333.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment