download

WEZEP - Het is half augustus, veel middelbare scholen zijn alweer begonnen en de basisschool start op 1 september. Na een mooie vakantie is het een goede zaak om uw kind met voldoende drinken naar school te sturen. Vandaar de kreet van de Wereldwinkel: 'Uw kind naar school! Dopper mee!'

De Dopper vervangt het plastic flesje dat u na een week moet vervangen omdat u het niet goed meer kunt schoonmaken of omdat het door het dunne plastic kapot is. De Dopper is duurzaam gemaakt, handig en mooi.

Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, dus dat scheelt plastic afval! De Dopper kan in de afwasmachine en met de aankoop van de Dopper steunt een waterproject in Nepal. Dopper wil de groei van deze plastic soep een halt toeroepen en laat mensen zien dat ze daar zelf iets aan kunnen doen. Door bijvoorbeeld zelf eens een stuk zwerfafval weg te gooien of door uit de Dopper te drinken. De Dopper wordt klimaatneutraal geproduceerd, zonder BPA*. Hij kan zo de vaatwasser in (tot 65 °C) en je kunt hem ook gemakkelijk schoonmaken met een afwasborstel.

In Wereldwinkel Wezep zijn de Doppers in verschillende frisse kleuren verkrijgbaar (Meidoornpassage 16).

*BPA staat voor Bisfenol A, een schadelijk stofje dat via plastic in je voeding terecht kan komen. Dopper sloot ook andere gifstoffen uit om een veilige en gezonde fles te maken.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment