IMG 7333

WEZEP - De afgelopen weken is klas 2 druk bezig geweest met het project ‘Jij de baas’, hierin richtten zij een bedrijf op om geld in te zamelen voor een goed doel. In deze periode is er veel geleerd over ondernemen. Er waren lessen over het maken van een ondernemersplan en waar je op moet letten als je winstgevend wilt gaan ondernemen. Ook hebben leerlingen hun plan gepresenteerd aan de lokale ondernemers.

Foto's Alida Bosma

Tijdens de One Day Business Challenge hebben leerlingen van klas 2b en 2c van uitzendbureau Djopzz een opdracht gekregen. Ze hebben gepresenteerd hoe dit bedrijf makkelijk contact kan leggen met jeugd voor een bijbaantje. De ondernemersparade op Hogeschool Windesheim werd door de leerlingen van klas 2a en 2d bezocht. Door verschillende ondernemers werden workshops gegeven, zoals pitchen, van woonkamer naar winkel en hoe goed is jouw business idee?

Op dinsdag 22 november werd het project ‘Jij de baas’ afgesloten met een handelsmarkt. Leerlingen presenteerden aan ouders, familie en andere belangstellenden hun goede doel, wat hun bedrijf hiervoor heeft gedaan en hoeveel dat heeft opgebracht.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment